Converse Pro Leather Heart Of The City

Have a great idea for an upcoming release of NEMS? Post it here.
Post Reply
2m0p47w6
Junior Member
Posts: 3
Joined: Tue Jul 20, 2021 10:21 pm

Converse Pro Leather Heart Of The City

Post by 2m0p47w6 »

Image
De Converse Pro Leather schoenenshopfor.comwerd voor het eerst uitgebracht in 1976 en in de jaren 80 was het geen onbekende voor competitieve glorie. De schoen zegevierde op collegiale en professionele podia, en Converse zelf was in die periode een officiële sponsor van het nationale team van de Verenigde Staten.

Het silhouet is door de jaren heen opnieuw uitgebracht om iconische momenten op het Converse Schoenen Dames Kopen veld te vieren, om de atleet die de schoen beroemd heeft gemaakt te eren en om stijluitingen te bieden. De nieuwste colorway van de Pro Leather viert deze rijke geschiedenis met een klassiek wit en marineblauw kleurenschema.

Waar de vorige generatie schoeisel een plak rubber aan de basis had met een strook rond de tussenzool - allemaal samengesmolten in een oven - betekende de nieuwe technologie dat een voorgevormde zooleenheid aan Converse Pro Leather Heart Of The City de onderkant van de schoen kon worden gestikt, wiegen van de voet voor extra reactievermogen. In een meevaller viel deze technologische update samen met de evolutie van het spel zelf - toen er een nieuwe, snelle stijl op het veld verscheen, bleek de Pro Leather bedreven om gelijke tred te houden.

In de jaren '70 maakte de Nieuwe uitgave Pro Leather naam als een van de meest legendarische basketbalschoenen aller tijden. Vandaag hebben we de iconische look voor off-court stijl geüpdatet met een natuurlijke gomrubberen buitenzool, lichtgewicht canvas en een sunwashed afwerking. Een slankere tussenzool en SmartFOAM-demping werken samen om de hele dag te dragen.

https://www.schoenenshopfor.com/
Post Reply