Converse Skor Köpa

Have a great idea for an upcoming release of NEMS? Post it here.
Post Reply
Takedijker
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sat Jul 03, 2021 12:36 am

Converse Skor Köpa

Post by Takedijker »

Dominerande basketplaner på 70-talet om Heritage Sneaker-märket Converse återbesökt den ursprungliga designen för sin klassiska Chuck Taylor-silhuett. Efter att ha tappat exento Carhartt WIP-kollab och retat ett Rick Owens-partnerskap, om Converse nu gett All-Star Chuck 70 Hi por otro lado en glöd med sin nyaste linsformiga färg. Läggar por otro lado en modern twist till home ikoniska sneaker, duken byts ut för premium läder överdelar, en högre fotbädd för extra dämpning i arkivering av gummitape. Home flerfärgade linsfärgen tonas ner med svarta sömmar, por otro lado en svart tunga i whole längd, matchande snören i ett vävt hälband. För denna iteration får Place Taylor-stämpeln en tonal facelift constarskose.com präglad i fotledet fra varumärket bakre plattan e också i en svart bakgrund för att komplettera den jet svart yttersula.

Quiltade foderjackor hade nu tar vi n?got ögonblick 2020, och approach vare Converse går stilen ingenstans. Släppt idag om Converse introducerat quiltad synthetic till sin ikoniska Place 70 Hi, som levererar två par i "Black / Limestone Grey" i "Field Surplus / Just like Sepia. " Stilarna vår / sommar 2021 om alla de vanliga Converse-designtroperna, sportiga en gummitåhatt my partner and i "Egret" tillsammans med por otro lado en kompletterande mellansula som skärs med en svart rand på båda paren, vilket leder till den svarta registreringsskylten på baksidan. Båda färgerna är dessutom färdiga med en vit i svart läderrundel som reconocer Converse Skor Köpa Online . Färgen "Black / Limestone Grey" består av svart quiltad nylon och grå rör, trimningsområden som manschetten för skonöppningen, tungan och ögonblickdetaljer, gummiband som delar upp överdelen från sulan i bandband längs baksidan uutav sneaker.

Tremaine Emory´s Denim Tears tillkännagav sitt nyaste fall: ett nytt draught beer av det populära Place 70 Hi-samarbetet med Chat och en ny ”Tears, Flags and Caskets” -klädselkapsel. Både skorna och kläderna har signaturen svarta, röda och gröna nyanser, stjärnor och ränder av konstnären David Hammons ikoniska afroamerikanska flagga, men tillämpar dess motiv på ett annat sätt. Identiskt för home ursprungliga utgåvan från krage till yttersula, fylld Place 70 har ändå por otro lado en slående ny detalj på insidan av tungan. Där är Hammons signatur tryckt i vitt för por otro lado en direkt kallelse till konstnären som inspirerade designen. Kapseln "Tears, Flags and Caskets" består av huvtröjor i utslagsplatser, baserade på por otro lado en berömd svartvit bild från Martin Luther King Jr .. s begravning 1968. Var och en använder bilden för ett brösttryck & en helbild, och allesammans Billigt Dam,Herr Converse lägger till färgerna på Hammons banner till home amerikanska flaggan som ligger över Kings kista.

Efter att ha tagit på sig flera samarbetspartnerskap 2020 är industrins stalwart Concepts replace att börja det nya året med Converse för en Chuck 70 Hey och All Star BB Evo-kollektion som hedrar basketens ödmjuka ursprung. Tillbaka my partner and i december 1891 i Springfield, Massachusetts, hamnade högskoleläraren Wayne Naismith i en ovanlig situation där han på något sätt var tvungen att underhålla sina elever som tvingats stanna inomhus på grund av dåligt väder. En glödlampa slog sedan på i hjärnan när han bestämde sig för att ta två persikokorgar och spika meinem 10 meter över golvet. Kort därefter delade Naismith upp barnen i två lag om nio, tog en fotboll och kastade upp den första besök här v?gledningarna och det var my partner and i det ögonblicket som carrier föddes.
Post Reply