Asics Gel-Kayano 5 360

Found something amiss in NEMS? Confirm first that you are running the latest version, and then post your bug report here.
Post Reply
hu3s65vc
Junior Member
Posts: 3
Joined: Thu Dec 16, 2021 9:34 pm

Asics Gel-Kayano 5 360

Post by hu3s65vc »

Image
De GEL-KAYANO® 5 OG-schoen introduceert een geheel nieuwe stijl in de ASICS-collectie.Asics Schoenen Blauw De nieuwe sportschoenen voor heren dragen bij aan de toch al legendarische serie en combineren een hoge stijl met superieure technologie. De stevige schoen is gemaakt voor alle hardlopers en is ontworpen met extra stabiliteit om je te ondersteunen, wie je ook tegenkomt.

Voeten blijven gedempt en comfortabel dankzij de zichtbare GEL®-technologie voor extra comfort in de zool van de hardwerkende schoen. Asics Gel-Kayano 5 360 Deze hardloopschoen voor heren belichaamt het DNA van het echte ASICS-merk en bevat de nieuwste technologie om je een hoogwaardige schoen te bieden.

Omarm de hele dag stijl en comfort met de GEL-KAYANO® 5 360 sportschoen voor heren. Dit eigentijdse model is gebaseerd op een ontwerp dat voor het eerst werd gelanceerd in de jaren '90 en beschikt over een aantal triplesaledeals van de beste stijl en geavanceerde prestatietechnologieën die u van onze sportschoeisel mag verwachten. Deze bijgewerkte versie beschikt over 360 graden GEL®-technologie voor beschermende schokabsorptie en comfortabele demping.

Voor stabiliteit en ondersteuning bevat deze schoen TRUSSTIC SYSTEM®-technologie om torsie en draaien onder controle te houden, evenals Asics Schoenen Heren een interne hielkap die je voet in positie houdt terwijl je beweegt. Met een gedurfd zwart-wit leren ontwerp, beïnvloed door hardloopschoenen uit de jaren 90, past de veelzijdige GEL-KAYANO® 5 360-schoen gemakkelijk bij een breed scala aan casual looks - zodat je niet hoeft te kiezen tussen stijl en comfort.

https://www.triplesaledeals.com/
Post Reply