Adidas Forum 84 Low Premium Sort/Easy Yellow

Having issues? Post them here, and help other users.
Post Reply
k3f1sfls
Junior Member
Posts: 3
Joined: Mon Oct 18, 2021 10:51 pm

Adidas Forum 84 Low Premium Sort/Easy Yellow

Post by k3f1sfls »

Image


Adidas Forum Low er blevet reinkarneret i 2021, da adidas har droppet nye farver i Adidas Sko Blå silhuetten til venstre og højre. Dette nye par set ovenfor har nogle vandmelonvibes, da sneakeren starter med en Off-White-læderkonstruktion i størstedelen af ​​overdelen med Glow Pink-detaljer på ruskindet med tre striber på sidepanelerne. For at fuldføre arsenalet ser vi Collegiate Green ramme den indvendige foring, mærke på tunger og ankler, overlaget over mellemsålen og ydersålen i gummi.


En ny tiltalende farve på adidas Forum 84 High er dukket op, da Adidas Dame Sko den bliver fremhævet af pops af Pink Glow og Vivid Red. Når man ser på denne nye farvevej i retromodellen fra de tre striber, starter denne adidas Forum 84 High med en uberørt Off White -læderkonstruktion i hele overdelen, som derefter ledsages af rød ruskind Three Stripes på sidepanelerne og Pink Glow på krave/hæl, inderfor, mærke på tunger og ankler, hælkappe og ydersål i gummi.


Adidas Forum Low kommer i en helt ny farve, der aroundselect kommer i en blanding af Off White, Collegiate Green og Glow Pink. Dette tilbud på Forum Low har en Off White -læderoverdel parret med Pink Three Stripes på siderne. Efterbehandlingen inkluderer Collegiate Green -detaljer, der endda udvider sig til ydersålen i gummi.


Resten af ​​overdelen er gengivet i neutrale farver og Adidas Forum 84 Low Premium Sort/Easy Yellow bevarer det enkle, hviddominerende look, som silhuetten ofte anvender. Alt fra blonder til rem og bund er klædt i skyggen, mens striberne langs midten af ​​panelet kontrasterer i en lys pink variation. Collegiate Greens afrunder derefter paletten langs foringen, trefoil -mærket, hælklemmen og ydersålen.


https://www.aroundselect.com/
Post Reply